مواد لازم : پنکیک خونگی
برای 4 نفر
مواد اصلی
آرد : ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری
شکر : ۱ قاشق غذا خوری
نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری
شیر : ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ : ۱ عدد
کره : ۱/۲ قاشق غذا خوری
وانیل : ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه : پنکیک خونگی
دقیقه پخت : ۵ دقیقه
- شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید .
- تخممرغ، کره وشیر و وانیل را با هم مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و با استفاده از لیسک، آنها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.
- در یک تابه نچسب کمی کف تابه را با کره چرب کنید.با استفاده از ملاقه کوچک مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانیکه رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید.
- سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوهای رنگ شود حرارت دهید.
- همین کار را با مابقی مایه انجام دهید. تعداد پنکیک تهیه شده ۴ عدد میباشد.
- پیش از آنکه پنکیکها را سر میز غذا ببرید، میتوانید مقداری خاک قند روی آنها بپاشید.یا با عسل یا شیره سرو بکنید.
درباره این سایت