پنکیک-خونگی

 

مواد لازم : پنکیک خونگی

برای 4 نفر

مواد اصلی

آرد : ۱.۵ پیمانه

بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری

شکر : ۱ قاشق غذا خوری

نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری

شیر : ۱.۵ پیمانه

تخم مرغ : ۱ عدد

کره : ۱/۲ قاشق غذا خوری

وانیل‏ : ۱/۴ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه : پنکیک خونگی

 

دقیقه پخت : ۵ دقیقه

 

  1. شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید .
  2. تخم‌مرغ، کره وشیر و وانیل را با هم مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و با استفاده از لیسک، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.
  3. در یک تابه نچسب کمی کف تابه را با کره چرب کنید.با استفاده از ملاقه کوچک مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید.
  4. سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.
  5. همین کار را با مابقی مایه انجام دهید. تعداد پنکیک تهیه شده ۴ عدد می‌باشد.
  6. پیش از آن‌که پن‌کیک‌ها را سر میز غذا ببرید، میتوانید مقداری خاک قند روی آنها بپاشید.یا با عسل یا شیره سرو بکنید.

 

 

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عنوان های اصلی در وبلاگ Main Weblog دنیای گرافیک * یونسی شناسی(هسته شهر شناسی). دانلود رایگان کتاب چگونه هر کسی (شخصی) را عاشق خود کنیم؟ فاروق رضوان دلنوشته About Us غریبه ای در سیاهی فروش کامیون و محصولات فاو اطلاعات شبکه